Over Lina

Lina blur

Lina Weermolen is mijn alter ego, mijn pseudoniem, ik schrijf in haar naam mijn verhalen. Jarenlang heb ik in moeilijke tijden dagboeken geschreven. Dat zijn er nogal wat geweest, in totaal ben ik in 35 jaar 6 keer een jaar uitgevallen door RSI, depressie of burn-out en ik zit momenteel in de ziekte wet. Sinds 2015 weet ik ook hoe die worsteling met het leven komt: ik heb Autisme spectrum stoornis (ASS of kort gezegd autisme). Eind 2017 is fibromyalgie gediagnosticeerd en ik de symptomen van Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). Op Facebook heb ik steun gehad aan de diverse besloten groepen. Daar worden regelmatig blogs gepost met herkenbare verhalen. Die heb ik ook, en ik heb ook veel ervaring in hoe positief te blijven bij tegenslag in het leven en die wil ik graag delen.

Lina is getrouwd met Jasper Weermolen en moeder van Maaike en Niels. Ze is geboren en getogen in Amsterdam, de voorouders van vaders kant komen uit Noord-Holland, die van mijn moeder uit Duitsland. Deze blogs zullen gaan over Lina’s leven, de lang onontdekte hoogbegaafdheid, dyslexie, autisme, fibromyalgie en PDS en de respectievelijke diagnoses, over haar gezin en familie en wat er verder aan gedachten opkomt. Het kan in de vorm van dagboekfragmenten, autobiografisch, fictie of verhalen.

In de anonimiteit van deze blog kan ik vrijuit schrijven. Ik hoop lezers te inspireren, helpen, amuseren en emotie op te wekken.

Contact

Eén gedachte over “Over Lina”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s