Over Lina

Lina blurLina Weermolen is mijn alter ego, mijn pseudoniem, ik schrijf in haar naam mijn verhalen. Jarenlang heb ik in moeilijke tijden dagboeken geschreven. Dat zijn er nogal wat geweest, in totaal ben ik in 30 jaar 5 keer een jaar ziek geweest. Sinds 2015 weet ik ook hoe het komt: ik heb ASS, Autisme spectrum stoornis. Sinds eind 2017 weet ik ook dat ik fibromyalgie heb. Op Facebook heb ik steun gehad aan de diverse besloten groepen. Daar worden regelmatig blogs gepost met herkenbare verhalen. Die heb ik ook, en ik heb ook veel ervaring in hoe positief te blijven bij tegenslag in het leven en die wil ik graag delen.

Lina is getrouwd met Jasper Weermolen en moeder van Maaike en Niels. Ze is geboren en getogen in Amsterdam, de voorouders van vaders kant komen uit Noord-Holland, die van mijn moeder uit Duitsland. Deze blogs zullen gaan over haar leven, de lang onontdekte hoogbegaafdheid, dyslexie, autisme en fibromyalgie en de respectievelijke diagnoses, haar gezin en familie en wat er verder aan gedachten opkomt. Het kan in de vorm van dagboekfragmenten, autobiografisch, fictie of verhalen.

In de anonimiteit van deze blog kan ik vrijuit schrijven. Ik hoop lezers te inspireren, helpen, amuseren en emotie op te wekken.

Contact

One thought on “Over Lina”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s